среда, 16 января 2013 г.

Маланка 2013


другий новий рік за старим календарем так званий "старий" новий рік, в народі Маланка, відзначають 13 січня. Новорічні та Різдвяні свята це родинні свята, зазвичай відмічаємо їх дома у сімейному колі. Цьогоріч вирішили трохи урізноманітнити свято. Дома, як зазвичай, цілий день наготуєшся, наприбераєшся, тай вже якось і святкувати нехочеться, посидиш за столом годину-другу і у телевізор. Та яке ж це свято, хочеться колориту тай погулять
Не перший рік фірма Надія організовує свято Маланки з дотриманням українських традицій. Отож ми усією сім'єю вирішили відсвяткувати Маланку саме у ресторані Надія. Зал був переповнений як гостей місцевих, так і з усієї України: Луганська, Донецька, Полтави, Кривого Рогу, Одеси, Дніпропетровська, та навіть були гості із Німеччини. На свято ми одяглися у вишиванки, як і багато гостей, це надавало надзвичайного колориту.
Гостей зустрічав господар із господиньою та пригощали наливкою. 
На столі були страви традиційні для свята маланки - кутя, пампушки, кровянка, варенички, пиріжки, грибна юшка, узвар. Насичена та продумано організована шоу-програма. Весь вечір розважали господар та господиня, серед гостей проводились традиційні конкурси, танці. Наскільки була класна музична програма що ми немогли просто зупинитися.
Особливої атмосфери задало святу Маланки - жартівливе автентичне дійство з переодітими традиційними персонажами маланка, коза, циган, ворожка, лікар, колядники.
http://fedun.com.ua/uk/relaks/88-malanka-2013.html


Комментариев нет:

Отправить комментарий