вторник, 24 декабря 2013 г.

Ріддік

Після тривалої перерви, нарешті випала нагода щось подивитися. Попередні серії Ріддіка "Чорна Діра" переглядав по пару раз на ура. Шедевом фільм не назвеш, але всештаки...




Ріддік. 2013 рік, наукова фантастика, бойовик, Ван Дизель. Моя оцінка 7 з 10

Ріддік це продовження попередніх частин фільму "Чорна Діра" "Хронікі Ріддіка". Кіно суто для любителів фантастики. Сюжет фільму як брат близнюк дуже схожий на "Чорну діру".
Ріддік кинутий помирати на пустинній планеті усвідомлює, що він рослабився і дав себе обманути зрадникам. Він розуміє, тепер щоб вижити на планеті-вбивці йому треба бути ще більш жорстоким та непохитним. Цікава задумка режисерів, вони вводять персонаж собаки. Ріддік викрадає маля хижаків ну дуже схожих на псів. Виховує його та приручає, як на мене класна задумка авторів, мені сподобалось.
На планеті повно чудовиськ, які полюють на рідіка та все живе що є на планеті. Ріддік добре вивчає їх, за допомогою отрути хижаків зміцнює імунітет. Чудовиська пристосовоні до води, коли йде дощ на планеті, місце перетворюється на справжне пекло переповнине хижаками-убивцями.
Щоб вибратися із планети, Ріддік, як приманку із станції на планеті посилає маяк. На що реагують миттю дві команди найомників, оскільки за голову героя оголошена велика винагорода.
Групи обєднюють свої сили щоб спіймати Ріддіка. Серйозної загрози вони йому непредставляють, Ріддік виступає у свому звичному амплуа. Командир одної із груп взагалі виглядає тупо, тут явний режисерський прокол, деколи виникає питання як він зміг стати командиром групи. Графіка виглядає гарно, притензій не має.
У фільмі є пару проколів, але в занальному враження від фільму хороші, цілком можна дивитися.

Комментариев нет:

Отправить комментарий