понедельник, 25 февраля 2013 г.

UAteam серіали Українською


Присів на один цікавий серіал про зомбаків, називається "the walking dead" - "І мертві підуть". У нас по тв його немає і певно небуде. Є класний сайт на якому можна скачати популярні серіали українською мовою
Найбільше полюбляю дивитись фільми саме українською мовою. Молодці команда uateam.tv,  бо таких якісних перекладів не багато.
Зареєструвавшись на сайті uateam.tv можна безкоштовно скачувати через торент популярні серіали українською мовою. Перекладають вони дуже якісно та кльовсько, з ізюменкою, професійний багатоголосий переклад. Серіали українською зявляються досить оперативно, приблизно через два дні після офіційної премєри мовою оригіналу.
Ось і вже нарешті дочекався продовження третього сезону дуже цікавого серіалу про зомбаків "І мертві підуть". Серіал як можна здогадатись із назви не для слабонервних, в жанрі "Resident Evil". Екранізація серії комексів Роберта Кіркмана. Вірус перетворив людей на зомбі. Вцілілим треба боротися за своє виживання і не тільки із зомбаками але із вижившими. Група людей обєднана колишнім поліцейським Ріком шукає безпечного місця для життя. Багатьох втратили, хтось приніс себе в жертву, а хтось жорстоко бориться жертвуючи іншими...
Популярність серіалу стрімко зростає незважаючи що жанр не новий. З усіх мною переглянутих фільмів схожої тематики цей найцікавіший. Автори задуму вміють тримати у інтризі, постійно вводять нових персонажів, кожну серію чекаю із нетерпінням.
fedun.com.ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий