пятница, 6 сентября 2013 г.

Торти Івано-Франківськ

 
Сьогодні мав цікаву роботу, треба було обробити фотографії тортів та розмістити їх на сайті фірми. Це хоч і монотонна робота, але виконую її з неабияким задоволення, оскільки торти що виготовляє кондитерський цех фірми Надія стравжні шедеври мистецтва. Це різні казкові герої, багатоповерхові весільні та просто оригінальні святкові торти



Дивитися на них велике задоволення, а куштувати ще більше задоволення, вироби надзвичайно смачні, сам їх регулярно смакую. Усі елементи виготовлені на тортах їстівні. Кожен торт унікальний, створений під замовлення кожного гостя.
Приємно дивитися на радісне лице іменинника коли даруєш йому такий оригінальний торт. Люди спочатку милуються, потім ще півгодини фотографуються із тортом і не вірят що його можна їсти. А буває що навіть шкода.
Над цим тортом кораблем мені довелось довго попрацювати, щоб його прорізати, багато дрібних елементів паруса, драбини, капітан, аж невіриться усе це їстівне.
А як Вам такий весільний торт:

Ще кілька весільних тортів шедеврів

Особливо цікаві дитячі торти, на яких переважно забражені герої з мультфільмів
Захоплююче, правда, а оцей торт зроблений у вигляді мяча

Максимчику можна позаздрити. Оригінальні святкові торти
Цей торт був приготовлений на ювілей Сташківа 55 років, шкода на фото вагу торта непередати. його ледве несли два офіціанти.
Ще один цікавий торт №371, герой із відомого мультіка
А цей торт мабуть на прибутки
а саме краще на такий прибуток
більше тортів можна подивитися на сайті www.delikates.if.ua.

Комментариев нет:

Отправить комментарий