четверг, 3 октября 2013 г.

Мобільний інтернет

1000Mb_ukr
Мобільний інтернет стає все більш доступним. Є непогані акції від мтс, можна підключити мобільний інтернет 1мб за 1 коп. Для мобільного інтернету це недорого. Звичайно, фільми не покачаєш, але мобільний інтернет не для цього. А от в дорозі погоду подивитись, почитати новини, перевірити почту цілком достатньо

Інтернет на мобільному телефоні це дуже зручно, телефон постійно під руками. Хоч на телефоні є вайфай, але не всюди є вайфай мережі, а  мобільний інтернет буде працювати усюди де є покриття мобільної мережі.
Ще донедавна інтернет на мобілці це було дуже дорого. Навіть зараз якщо не замовляти спеціальних послуг від оператора звязку, інтернет буде по дуже високим тарифам і не замітите як зникатимуть гроші з мобільного рахунку.
На щастя є послуга від мтс інтернет за копійку. Послугу можна підключити при активній послузі "супер", "3000 регіональних хвилин" або "безкоштовні хвилини без поповнення".
Для того щоб підключити послугу потрібно спочатку налаштувати мобільний інтернет на телефоні. Для цього необхідно надіслати смс з цифрою "3" на номер 1020. У відповідь на смс прийдуть автоматичні налаштування на мобільний, які потрібно зберегти.
Далі щоб замовити послугу потрібно набрати *101*77# та кнопку виклику. Протягом доби буде підключено 1000 мб для користування, про що повідомить смс. Вартість послуги 10 грн, термін дії - 30 днів.
Для перевірки залишку пакетних мегабайт потрібно набрати *101*78# та кнопку виклику.
Але ще увага, тут як завжди є підловка, після використання 1000 пакетних мб, вартість 1мб буде 10 грн. Тому будьте уважні. Також послуга діє у тому регіоні, де є безкоштовні хвилини.
Стосовно швидкості мобільного інтернету, то можу сказати що він досить пристойний, в деяких онлайн тестах в мене було в районі 100кб/с. Звичайно швидкість буде залежати від багатьох параметрів, таких як покриття мобільного звязку, стану мережі, поточної загрузки та ін.

www.fedun.com.ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий