суббота, 6 апреля 2013 г.

Блокування обонента в samsung



Часта проблема з телефонами самсунг - неможливо дозвонитися абоненту. Виклик блокується, вибиває що абонент зайнятий. У журналі викликів абонента якому телефонують зявляється повідомлення про виклик. Це означає що Ви додали абонента у чорний список контактів є така функція у samsung. Хоча насправді у багатьох випадках Ви цього робити нехотіли. Як розблокувати абонента із чорного списку

Дана функція є на всіх сучасних телефонах. Але у самсунгу вона реалізована так "дико" що можна легко випадково додати абонента до "чорного списку" списку заблокованих. Часто люди незнають про цю функцію і нерозуміють що із тим телефоном трапилось. Знайти у меню щоб видалити номер із даного списку заблокованих номерів непросто.
Наприклад щоб додати номер у список заблокованих достатньо два рази клацнути у журналі викликів телефону samsung через меню "інші" - "додати у список номерів...". Навіть незрозуміло у який список, оскільки на екрані назва меню непомістилась:

На англійській "Add to reject list".
Щоб видалити номер із списку заблокованих у меню телефону samsung заходимо в  "Установки" - "Виклики" - "Усі виклики" - "Автовідхилення" і бачимо список усіх заблокованих телефонів. Стаємо на потрібному телевоні і натискаємо "Видалити": 
В кого меню на англійському то "Settings" "Call" "All call" "Auto reject" тиснемо delete. 
Джерело fedun.com.ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий