воскресенье, 21 апреля 2013 г.

It Event Івано-Франківськ

computer-studies
Учора в Івано-Франківську пройшла цікава конференція  - "IT-event 2013", в якій брав участь уперше. Наскільки знаю День інформаційних технологій проходить щорічно з 2010 року. Організатори відомі іт фірми, такі як eleks, softserve, softjorn, malkos та ін. Поділюся своїми враженнями
Конференція проходила у приміщені Івано-Франківського університету права ім. Короля Данила Галицького по вулиці Євгена Коновальця 35 з 10 до 17 години. Програма поділені на чотири сцени, в кожній сцені по чотири доповіді на різну тематику, які проходили паралельно. Кожна доповідь тривала 45 хв, перерва між сценами 15хв. Учасник міг обрати доповідь до душі. Цікава схема, наприклад коли стає нецікаво то можна перейти на іншу доповідь. Гарно що майже всі доповіді знімали на відео, правда дивно вони стануть доступні аж за три тижні, певно повільні у хлопців процесори.
Кому ціково, то програму конференції та про саму "IT-event" можна ознайомитися на офіційному сайті itevent.if.ua.
Конференція організована цікаво, як серед присутніх так і організаторів багато відомих іт фірм України, понад 300 учасників. Основна непряма ціль, як можна здогадатися, для організаторів це пошук іт спеціалістів, ну і відповідно так само і для учасників можливість працевлаштуватись.
Мені сподобалась дружня атмосфера конференції. Були проведені цікаві доповіді на різну тематику, деякі були на англйській мові. Між доповідями були організовані кава, чай та печенька, можна було поспілкуватись із спеціальстами, обмінятись досвідом. У кінці було проведена лотерея, розіграно дуже багато призів від спонсорів.
www.fedun.com.ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий